Toimitusehdot - Kemin Nahkatarvike Oy - Nahkaa lähes joka lähtöön

Toimitusehdot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Loppusummaan lisätään pakkaus- ja toimituskulut. Verkkotilaukset toimitetaan aina jälkivaatimuksella tai postiennakolla. Tilaukset toimitetaan niin pian kuin mahdollista. Mikäli tuotetta ei kyetä toimittamaan kohtuullisessa ajassa, otamme yhteyttä tilaajaan. Pikatoimituksista veloitetaan erikseen. Pyrimme toimittamaan lähetykset edullisimmalla, mutta järkevällä tavalla. Nesteitä tai kemikaaleja sisältävät lähetykset toimitamme aina Matkahuollon kautta. Alle 50 € kemikaalitilauksiin lisätään pientoimituslisä 10 €.

 

Laskulla toimitamme vakioasiakkaillemme. Ilman y-tunnusta aina postiennakolla tai jälkivaatimuksella. Maksamalla tilauksen ennakkoon saamallasi laskulla (siis ennen toimitusta) säästät postin tai matkahuollon jälkivaatimuspalkkion.

 

Tilauslomakkeen laskuri ei välttämättä anna oikeaa hintaa lähetyskuluille. Ne tarkistetaan aina lähetyskohtaisesti.Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 pv palautusoikeus, mutta kauppiaalle on ilmoitettava palautuksesta 14 vuorokauden sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Tämän jälkeen tuote on lähetettävä takaisin 14 päivän sisällä palautusilmoituksesta. Asiakas maksaa itse palautuksen lähetyskulut.